Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια


Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια
Υλικά :
  • 2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο)
  • μανιτάρια σε φετίτσες
  • 3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
  • 3-4 κουταλιές σούπας μέλι
  • ίσως και λίγο λάδι
  • ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση :
  • Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
  • Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.
Καλή μας όρεξη!



pigi: e-kypseli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου