Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια
Υλικά :
- 2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο)
- μανιτάρια σε φετίτσες
- 3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
- 3-4 κουταλιές σούπας μέλι
- ίσως και λίγο λάδι
- ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση :
- Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
- Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.
Καλή μας όρεξη!
pigi: e-kypseli.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου